Yenişehir Spor Salonu, önceki dönem Belediye Başkanı Davut Aydın döneminde, salonun çatısından soyunma odalarına, tribündeki oturma alanlarının bakımlarına kadar 1 Milyon 100 Bin TL hibe desteği ile tadilatları yapılıp hizmete açılmıştı. Şimdi de parke zemini yenileme çalışmaları başladı.
Yenişehir Spor Salonu’nda federasyon tarafından resmi müsabakalara izin verilmemesinin nedeni olarak gösterilen zemin parkede çalışmalar başladı.
Parke zemininin işlevini kaybetmesi sebebiyle federasyon tarafından resmi müsabakalara kapalı olan Yenişehir Spor Salonu için Gençlik ve Spor Bakanlığımızla yapılan görüşmeler ve resmi yazışmalar sonrasında parke zemini yenileme işi başladı.
Çalışmaların 30 günde tamamlanmasını beklediklerini ifade eden Başkan Ercan Özel, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçemizde resmi müsabakalarda oynanabilecek” dedi.