Stres yönetimi ve öfke kontrolü semineri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü “ semineri ilk olarak Yenişehir’deki Daire Amirleri ve Kurum Müdürlerine verildi.  Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen seminer Yusuf Ateş Anadolu İmam Hatip Lisesi Salonunda yapıldı ve üç gün sürdü.  Halk Eğitim Merkezi Rehber Öğretmeni Psikolog Çiğdem Gürler tarafından verilen seminere Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da katıldı.

Eğlenceli bir ortamda gerçekleştirilen seminerde stres nedenleri, stresi önleme ve kontrol yöntemleri, stresin zararları ve öfke kontrolü konularında çeşitli etkinliklerle çalışmalar yapıldı. Sonraki hafta aynı seminer ilçedeki bütün daire amirleri için düzenlendi. İlçedeki bütün daire amirlerinin katıldı.

Halk Eğitim Müdürü İsmail Güzel, bu seminerlerin 8. Sınıf öğrencilerine de, özellikle sınav stresi kontrolü konusunda verilmeye başlandığını belirtti ve bütün 8. Sınıfların bu seminere alınmasının planlandığını söyledi.

Seminerlerin,  Akçeşme İlkokulu ve Toki Orhangazi Ortaokulu öğretmenlerine verileceğini ifade eden Güzel, daha sonra talep eden bütün öğretmenlerimize de seminerin verilebileceğini belirtti.  Güzel, Seminerler konusunda desteklerinden ve teşviklerinden dolayı Kaymakam Süleyman Yılmaz’ a İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ile Psikolog Çiğdem Gürler’ e teşekkür etti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Stres yönetimi ve öfke kontrolü semineri

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.