Tanıtım Filmi Yayınlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Uluslararası Altın Biber Festivali tanıtım filmi yayınlandı. 4-5-6 Eylül 2014 tarihinde Belediyemiz tarafından birincisi düzenlenen Uluslararası Altın Biber Festivali’nin tanıtımına ilişkin, profesyonel ekiplerce dünya çapında bir kalite aralığında, 1 dakika 36 saniye olarak hazırlanan teaser, 3 günlük etkinlik programının tamamını anlatıyor.

Medya yapım şirketleri ve tanıtım uzmanlarınca çeşitli değerlendirmelere tabi tutulan ve Yenişehir’in tanıtımına yönelik bugüne dek hazırlanan en önemli çalışma olarak değerlendirilen film büyük beğeni topluyor.

AK Parti Yenişehir İlçe Danışma Toplantısında gösterilme alınan film izleyenlerden büyük alkış aldı. Belediye Başkanı Süleyman Çelik Uluslararası Altın Biber Festivali’nin, ilçemizin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında tanıtımına olan etkisini anlatırken hazırlanan bu tanıtım filmin katkısının da büyük olacağını söyledi. Başkan Çelik, vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine göreve başladığı ilk yıl biber festivalinin yapıldığını ve bu festival ile beş bine yakın yerli ve yabancı misafirin ilçemizin tanıtımına büyük katkı sağladığını ifade etti.

Başkan Çelik, Yenişehir’in Türkiye’nin yükselen yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini ve bundan sonra gerçekleştirilecek projelerle daha da parlayacağını söyleyerek, hazırlanan Yenişehir Belediyesi 1. Uluslararası Altın Biber Festivali Tanıtım Filminin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tanıtım Filmi Yayınlandı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.