Yenişehir CHP Yalova Belediyesini Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

chp yalova (1) (1)

Geçen ay Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’la bir araya gelen CHP Yenişehir İlçe Yönetimi, önceki gün de Yalova Belediye Başkanvekili Jülide Güner ile daha önce planlanan şekilde bir araya gelerek Yalova Belediyesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

CHP İlçe Yönetimi,  gerçekleştirilen toplantıda yapılacak çalışmalar ve faaliyetler konusunda Güner’i bilgilendirdi. Amaçlarının Yenişehir’i sosyal ve çağdaş bir kent haline getirmek üzere belediyeyi kazanmak olduğunu söyleyen CHP İlçe Başkanı Nejdet Sert “Yakın çevremizdeki en iyi belediyecilik örneklerini sergileyen Nilüfer, Mudanya ilçeleri ve Eskişehir, Yalova illeriyle iyi ilişkilerimiz söz konusu” diye konuştu.

Yenişehir CHP’den Muharrem İnce’ye Taziye Ziyareti

CHP Yenişehir İlçe Yönetimi, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi köyünde ziyaret ederek taziyesini iletti.

 76 yaşında vefat eden İnce’nin babası Şerif İnce önceki hafta pazartesi günü Elmalık Köyü’nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verilmişti. Muharrem İnce, CHP Yenişehir İlçe Yönetimi’nin Yalova’nın Elmalık Köyü’ndeki baba evinde ağırladı. Taziyeleri kabul eden İnce, büyükbaş hayvan ticareti yapan babasının Yenişehir’e sık sık gittiğini ve birçok arkadaşının olduğunu söyledi. İnce Mayıs ayı içerisinde CHP Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek bir etkinlikte Yenişehir’e ziyarette bulunacak.   

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir CHP Yalova Belediyesini Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.