Ülkü Ocakları: MHP adayı Kaya’ya güveniyoruz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ülkü Ocakları, başkan ve yöneticileri yaklaşan yerel seçimler öncesinde Yenişehir MHP teşkilatını ve belediye Başkanı Mehmet Kaya’yı ziyaret etti. Mehmet Kaya’nın adaylığını kutlayan dernek yetkilileri, başarı dileklerini ilettiler. Sohbet havasında geçen ziyarete, yaklaşan yerel seçimler damgasını vurdu.

Ulusal tam bağımsızlığın önemine dikkat çekildi, ülkede birlik ve beraberliğin önemine değinildi ve eşit ve adaletli bir yerel yönetimin ilçemize gerekli olduğu vurgulandı.

Belediye kaynaklarının sorumsuzca harcanmaması gerektiğine dikkat çekilirken,  bu noktada MHP’ye ve adayı olan Mehmet Kaya’ya olan güven belirtildi.

Bu ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini belirten MHP ilçe Başkanı Celal Çekil, Ülkü Ocakları’na şahsı ve yönetim kurulu adına teşekkür ederek verdikleri desteğin çok manidar olduğunu belirtti ve bu desteğin seçimleri kazanmaya olan inançlarını arttırdığını söyledi.

MHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek hassasiyetlerinin aynı olduğunu belirtti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülkü Ocakları: MHP adayı Kaya’ya güveniyoruz

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.