Yenişehir Saadet İddialı Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Aralık’taki kongreyi kazanarak işbaşına gelen Ümit Yılgın başkanlığındaki Saadet Partisi Yenişehir İlçe Yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

     Parti lokalindeki toplantıda yönetim kurulu üyelerini tanıtan İlçe Başkanı Ümit Yılgın, habercilerin sorularını yanıtladı. Yerel seçimlere azimli ve heyecanlı bir kadroyla hazırlandıklarını belirten Yılgın, teşkilatın belediye başkan aday adayı sayısının 10’a yükseldiğini kaydetti. Yılgın, önümüzdeki günlerde sürpriz isimlerin Saadet’e katılacaklarını söyledi.

Kongreden güçlenerek çıktık

 Açıklamalarına geçen hafta yapılan kongreyi değerlendirerek başlayan Yılgın, bu kongrede kazananın kardeşlik olduğunu belirtti. Teşkilatın bu kongreden güçlenerek çıktığına işaret eden Yılgın, “Teşkilatımızın güçlendiğini, yapacağımız çalışmalar ve alacağımız sonuçlarla ortaya koyacağız” dedi.

Belediye başkanlığı için 10 başvuru var

     Partiye Yenişehir’de belediye başkan aday adayı olmak için başvuruda bulunanların 10’u bulduğunu vurgulayan Yılgın, yönetim kurulunda yapılan istişarelerde bu isimlerin öne çıktığını anlattı. Yılgın, Kamuoyu anket çalışmaları sürüyor. Anket çalışmalarından elde ettiğimiz sonuçların ışığında belediye başkan adayımızı belirleyeceğiz. Vatandaşımızın gösterdiği ilgi, bizim için bir gösterge olacak. Belediye başkan adayımızı ocak ayı ortalarında belirlemiş olacağız. Aday adaylığı başvurusu yapan arkadaşlarımız şunlar: Emekli Mustafa Çevik, işadamı Ahmet Şengün, İşadamı Naci Mane, sanayici İsmail Ataç, emekli astsubay Ali Deniz, makine mühendisi Ümit Yılgın, işadamı Fatih Menteşe, işçi M. Fatih Öğün, gazeteci Orhan Efe ve emekli Sabit Güler.”

Seçimlerde 20 ekiple ev ev kapı kapı dolaşacağız

 

Açıklamalarının ilerleyen bölümlerinde son yaşanan siyasi gelişmelerden sonra Saadet’in yerel seçimleri rahatlıkla kazanabileceğini söyleyen Yılgın, birçok siyasi partiden katılım beklediklerini ifade etti. Önümüzdeki günlerde Yenişehir’de sürpriz isimlerin Saadet’e geleceklerini vurgulayan Yılgın, “Kongremize yaklaşık bin kişi katıldı. Bu katılım ve beraberinde gördüğümüz ilgi, Saadet’in yerel seçimlerde iktidar olacağının işaret fişeği oldu. Oldukça demokratik bir ortamda geçen kongrenin ardından, şimdi 20 ekiple ev ev kapı kapı dolaşacağız” diye konuştu.

     Milli Görüş’ün belediyecilik alanında da adeta marka durumuna geldiğinin altını çizen Yılgın, Yenişehir halkını da Milli Görüş belediyeciliğiyle tanıştırmak istediklerini bildirdi. Yılgın sözlerini şöyle sürdürdü: “Muhterem liderimiz, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mızın ne kadar isabetli fikirleri ve idealleri olduğunu bugün çok daha iyi bir biçimde anlamaktayız. Hocamızın fikir ve ideallerini öncelikle genç nesillere tanıtmak istiyoruz.”

Saadet Partisi Yenişehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve üstlendikleri görevler şöyle: Ümit Yılgın (İlçe Başkanı), Ahmet Şengün (Teşkilat Başkanı), Naci Mane (Siyasi İşler Başkanı), İsmail Ataç (Seçim İşleri Başkanı), Fatih Mahmut Menteşe (Halkla İlişkiler Başkanı), Ömer Faruk Bingöl (Tanıtma Başkanı), Ali Deniz (Mahalli İdareler Başkanı), Salih Toka (Ekonomik İşler Başkanı), Mehmet Fatih Öğün (İlçe Sekreteri), Mustafa Metin Çevik (İlçe Muh. Ve MAL KON Başkanı), Ali Tokdemir (Eğitim Başkanı), Ahmet Şahin (Teşkilat Başkan Yardımcısı), Karani Türk (Siyasi İşler Başkan Yardımcısı), Mustafa Güneş (Seçim İşleri Başkan Yardımcısı), Mustafa Efe (Tanıtma Başkan Yardımcısı), Mehmet Çevik (Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı), Mustafa Çevik (Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı), Ali Çevik (Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı), Ali Yılgın (İlçe Sekreter Yardımcısı), Fikret Ertürk (İlçe Muh. ve MAL KON Başkan Yardımcısı), Ali Kıryak (Eğitim Başkan Yardımcısı), Mustafa Efe (Gençlik Kolları Sorumlusu), İbrahim Kahraman (Hanım Kolları Sorumlusu)

     Ayrıca, Şaban Atlı, İbrahim Doğan, Osman Şimşek, Nurettin Doğru, Sabri Durmuş, Ahmet Yenilen, Osman Ataç ve Sabit Güler de Teşkilat Görevlisi oldular.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Saadet İddialı Başladı

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.