Veda yemeğinde duygusal anlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. Duygusal anlar, Belediye Başkanı Davut Aydın, Garnizon Komutanı Hv. Trf. Alb. Dr. Kadri Bahtiyar ve Kaymakam Rahmi Köse’nin yemekte yaptıkları konuşmalara yansıdı.

Kaymakam Rahmi Köse'nin Antalya İli Konyaaltı İlçesine atanması ve Garnizon Komutanı Hv. Trf. Alb. Dr. Kadri Bahtiyar'ın emekliliğe ayrılacak olması sebebiyle Belediye Başkanlığı tarafından Kaymakam Köse ve Garnizon Komutanı  Bahtiyar'ın Veda yemeğine, Belediye Başkanı Davut Aydın, Belediye Meclis Üyeleri, İlçemiz Kurum Amirleri, Gaziler ve Muhtarlar katıldı.

Kaymakam Rahmi Köse, yemekte yaptığı konuşmada; görev yaptığı süre zarfındaki ortak çalışmalarından dolayı Garnizon Komutanı Hv. Trf. Alb. Dr. Kadri Bahtiyar ve Belediye Başkanı Davut Aydın'a, özverili çalışmalarından dolayı Kurum Amirlerine ve her zaman hizmet etmekten mutluluk duyduğu Yenişehir Halkına teşekkür etti.

Konuşmasına “Bu bir veda değil!” diyerek başlayan Belediye Başkanı Aydın, sözlerini “Uzun yıllar ilçemize hizmet eden birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığımız İlçe Kaymakamımız Rahmi Köse’nin onuruna ve şanla şerefle 42 yıldır Türk Silahlı Kuvvetlerimize hizmet eden ve emekliliğe ayrılan İlçe Garnizon Komutanımız Kadri Bahtiyar’ın onuruna düzenlediğimiz veda yemeğinde bir araya geldik. Büyük bir özveri ve gayretle ilçemize hizmetlerde bulunan İlçe Kaymakamımıza ve İlçe Garnizon Komutanımıza teşekkür ediyorum. Rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin. Her zaman bir ve beraberiz…” diye tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Veda yemeğinde duygusal anlar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.