237 Öğrenci Belgelerini Aldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IMG_2447 (Custom)

Uludağ Üniversitesi Yenişehir İ.O. MYO tarafından gerçekleştirilen Onur ve Yüksek Onur Belge Töreninde, öğrencilerin hazırlayıp sunduğu programın ardından 237 öğrenciye protokol üyeleri tarafından Onur ve Yüksek Onur Belgeleri verildi.

Onur ve Yüksek Onur Belge Törenine,  Kaymakam Rahmi Köse, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Orhan Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Onursal Başkanı İbrahim Orhan, ilçe protokolü, öğretim görevlileri, basın mensupları ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, meslek yüksekokullarının ülkenin kalkınmasındaki önemine dikkat çekerek, YÖK’te yapılan toplantılarda meslek yüksekokullarını beklenen verimliliğe ulaşamadığının saptandığını belirtti.

Ulcay, Uludağ Üniversitesi bünyesindeki 15 MYO’da tematik uygulamaya geçeceklerini ve okulların her birinin belli bir alanda yoğunlaşacağını anlatırken, bazı programların kapanabileceğini, bazılarının da başka ilçelere taşınacağını söyledi. Ulcay, “Biz bu tematik uygulamayı yapmadığımız takdirde YÖK kapatacak.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
237 Öğrenci Belgelerini Aldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.