Yenişehir ADD Alaylı’da Cumhuriyet Kutlaması Yapacak.

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Yenişehir Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Alaylı mahallesinde kutlayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Hüseyin Şentürk, Köylerde okullarımızın kapatılmasıyla birlikte ülkemizde olduğu gibi ilçemiz köylerinde de ulusal bayramların yıllardır kutlanamadığını söyledi ve “ Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, Bayram coşkusunu köylerimize taşımak için her ulusal bayramda bir köyümüzde kutlama programı yapmak istiyoruz.” Dedi.

İlki, bu yıl 29 Ekim 2014 Çarşamba günü Alaylı mahallesinde gerçekleştirilecek olan kutlama programında şiirler okunacak, şarkılar türküler söylenecek ve gönlümüzce eğleneceğiz” diyen Şentürk, tüm Yenişehirlileri Alaylı’ya davet etti.

Şentürk, tüm sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve dernek ve meslek örgütlerine gönderdiği davet yazısında, “ ilki 29 Ekim 2014 günü saat 12.00’da Alaylı mahallemizde yapılacak olan kutlama programına katılmanız, bizlere güç verecek, heyecan ve coşkumuzu artıracaktır.” Dedi.

Şentürk, ayrıca aynı günün akşamı Umut sitesi sosyal tesislerinde geleneksel Cumhuriyet yemeğinin yapılacağını belirtti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir ADD Alaylı’da Cumhuriyet Kutlaması Yapacak.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.