Şampiyonlara Teşekkür

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gençler Şampiyonası Yağlı ve Minder Güreşinde dereceye giren güreşçiler Belediye Başkanı Davut Aydın’ı makamında ziyaret ederek aldıkları kupa ve madalyaları kendisine taktim ettiler.

   Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Belediyespor Başkanı Serhat Savcı ve Belediye Meclis Üyesi Nurettin Aydın’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Davut Aydın, ‘Türkiye Gençler Şampiyonası Yağlı Güreşinde ve Minder Güreşinde madalya ve kupalar kazanarak bizleri gururlandıran Yenişehir Belediyesporumuzun Güreşçileri Yasincan Sarı’yı, Furkan Ordu’yu, Muhammet Akçağır’ı ve H.RecepYanaz’ı misafir ettik. Ata sporumuz olan güreşimizi ilçemizde marka haline getirmek adına tüm sporcularımızı destekliyoruz. Dereceye giren tüm sporcularımızı ve emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu yiğitlere alkışlarla diyelim maşallah’ dedi.

   Yenişehir’de sporu sevdireceklerini göreve gelmeden önce ilan ettiklerini de dile getiren Aydın, ‘Her kesim insanımıza her branşta sporla buluşturuyoruz. Sporda alt yapıya ciddi katkılar yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde Yenişehir sporun her branşında ilçemizi başarı ile temsil edecek duruma gelecektir. Yenişehir artık sporla da anılan bir ilçe olacaktır. Bunun için spora çok ciddi anlamda destek sağlıyoruz. Gençlerimizi spor salonlarına statlara çektiğimiz anda bir çok sorunu kökünden çözmüş olacağız. Bunun için de elimizden geleni yapıyoruz. Bu gün güreşte derece alan yavrularımızı ağırladık. Bunun arkası gelecek. Diğer branşlarda da başarılı sporcularımız çıkacaktır’ dedi.

   Velilere de seslenen Davut Aydın, ‘Çocuklarınızı en az bir sporla tanıştırın. Belediyemiz bünyesinde her branşta kurslar açılıyor. Bunları takip edin. Sporla tanışan bir genç kötü alışkanlık edinmez’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şampiyonlara Teşekkür
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.