Yenişehir Sevilen Muhtarını Kaybetti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

04012016vefat1Yaklaşık bir yıldır tedavi gören, Yenişehir Koyunhisar Mahallesi Muhtarı Sadullah Ergül, yatmakta olduğu Yalova Devlet Hastanesi’nde vefat etti. Ergül’ün cenazesi, yapımında büyük emekleri olduğu, Koyunhisar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Koyunhisar mahallesi mezarlığına defnedildi.

Yenişehir’in sevilen simalarından olan ve iki dönem muhtarlık yaptığı Koyunhisar’da yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan Ergül, farklı sağlık kuruluşlarında tedavi gördükten sonra, son olarak Yalova Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım servisine kaldırılmıştı.

Sadullah Ergül’ün, Koyunhisar’da yapılan cenaze törenine binlerce seveni katıldı. Törende, başta mensubu olduğu ve yıllarca ilçe yönetiminde çalıştığı MHP İl ve İlçe teşkilatı olmak üzere, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği ve Yenişehir’de faaliyet gösteren siyasi partilerin ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de vardı.

Görev süresince, Koyunhisar mahallesi için yaptığı hizmetleri ile takdir toplayan Ergül, hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın herkesle iyi ilişkiler kurabilmiş ve bu yönüyle de sevilmiş bir kişi olarak anılacak.

1957 yılında doğan ve yaş sebze-meyve ticaretiyle uğraşan Ergül,  iki erkek bir kız babasıydı. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Sevilen Muhtarını Kaybetti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.