Bursaspor’a Taraftar Tepkisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21122015bursaana1

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde deplasmanda Torku Konyaspor'a 1-0 yenilen Bursaspor'u, taraftarı tepkiyle karşıladı.  Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde deplasmanda Torku Konyaspor'a 1-0 yenilen Bursaspor'u, taraftarı tepkiyle karşıladı. Yenişehir Havaalanı'na giden yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu, Konya'dan dönen futbolcuları ve yönetim kurulunu protesto etti.

21122015bursaana2Bursasporlu taraftarlar Yenişehir Havaalanına giderek Konya'dan dönen takımı beklemeye başladı. Takımın gelmesini bekleyen taraftarlar çıkış kapısında bekleyerek yönetim kurulunun gelmesini bekledi. İlk olarak futbolcuların çıkması ile tepki gösteren taraftarlar yönetim kuruluna da yoğun tepki gösterdi. Altyapılardan sorumlu yönetici Ali Turan'ın araya girmesine rağmen yönetime tepkilerin dozu yükseldi. Takım otobüsüne şişe ve taş atılırken yönetim kurulu havaalanından çıkamadı. Polis yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Tepkiler üzerine yarım saat havaalanında bekletilen kafile, daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında alandan çıkarıldı. Yönetim kurulu için istifa tezahüratları yapan taraftarları, yöneticilerden Ali Turan'ın sakinleştirdiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursaspor’a Taraftar Tepkisi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.