Yenişehir’de ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ Kutlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Yenişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan kutlama programı, geçen hafta yapılan açılış töreniyle başladı.

5 Haziran günü gerçekleştirilen açılış programı, aynı gün yapılan sergi açılışları ile sürdü.  Büyük ilgi gören Çini, Hüsn-i Hat ve resim sergileri geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Kutlama programı kapsamında gerçekleştirilen,  Yenişehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ortaklaşa hazırlanan çocuk korosu izleyenlerin beğenisini kazanırken yine aynı program kapsamında gerçekleştirilen öğretmenler korosu büyük ilgi gördü.

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi tarafından Hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası, programının bir diğer etkinliği ise öğretmenler tiyatrosu oldu. İlk seansında seyircinin büyük beğenisini kazanan oyunun, ikinci seansı 14 Haziran Çarşamba günü saat 19.00’da Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.