Yenişehir’de ‘Yeşil’ organizasyon

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşil Hedef Doğa Gönüllüleri, Bu yılki okul ağaçlandırma projemiz; Yenişehir Hüma Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılacak.  Doğa gönüllülerinin desteğiyle Nisan ayında okul bahçesi ağaçlandırılacak ve bahçe düzenlemesi yapılacak.

Konuyla ilgili Yeşil Hedef Doğa Gönüllüleri’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Yeşili hedefleyen ve doğaya önem veren bir firma olarak, profesyonel ekibimizle 2012 yılından bu yana faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Yeşili yaşatmanın doğada yaşayan tüm canlılar için inkar edilemez bir gereklilik olduğunun bilincindeyiz. Çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak ve onları toprakla buluşturmak adına her yıl bir okulumuzun bahçesini ağaçlandırıyoruz. “ denildi ve bu yılki okul ağaçlandırma projesinin, Yenişehir Hüma Hatun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, Yenişehir’de Nisan ayı içerisinde organize edecek Fidan Dikim Organizasyonu’na katılmak isteyen tüm doğaseverlerden destek bekledikleri ifade edildi.

Fidanlar” Okullarımız Yeşil Kalsın” etkinlikleri kapsamında 2017 NİSAN ayında basın, protokol, Öğretmen, öğrenci ve katılımcı firmalarında bulunacağı bir törenle dikilecek.

Katılım sağlayacak kurum ve kuruluşların desteğiyle gerçekleşecek olan proje ile sağlanan katılım oranında okulun bahçesini düzenleyip çocuklarımıza güzel bir alan oluşturulması planlanıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’de ‘Yeşil’ organizasyon
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.