1. Haberler
  2. Güncel
  3. Yenişehir’in Kurtuluşunun 103. Yılını Kutladık

Yenişehir’in Kurtuluşunun 103. Yılını Kutladık

featured

Yenişehir’in Kurtuluşunun 103′ üncü Yıldönümü Kutlamaları ile 10. Uluslararası Altın Biber Festivali bir arada gerçekleştirildi. Kurtuluş etkinlikleri 6 Eylül günü, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasından sonra 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla birlikte bayrak göndere çekilmesiyle başladı.

Aynı gün Saat 11.00’da Tarihi Belediye Meydanı’nda Yenişehir’in düşman işgalinden kurtuluş canlandırıldı ve beraberinde Türk ordusu adına bir askeri personel Belediye’ye gelerek görevlendirilen komutan tarafından göndere Türk bayrağı çekildi ve bir asker tarafından bayrağımız Belediye Başkanına teslim edildi.

Belediye balkonundan müftülük müezzini ve eşzamanlı camilerden kurtuluş salası okundu ve Belediye balkonundan Belediye Başkanı Ercan Özel tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Kurtuluş etkinlikleri, mehter takımının gösterisi ve sonrasında Kurtuluş Savaşı şehitlerimizin Selimiye ve Kıblepınar’da bulunan kabirleri ziyaret edildi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’in Kurtuluşunun 103. Yılını Kutladık
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.