Yenişehir’in Sevilen Simalarından Hulusi Tuğral Vefat Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

hulusi

Yenişehir’in sevilen simalarından Hulusi Tuğral vefat etti. Bir süre önce yakalandığı hastalığa yenik düşen Tuğral, 14 Temmuz günü,  tedavi görmekte olduğu Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesinde hayata gözlerini yumdu. Tuğral’ın vefatı Yenişehir’de büyük üzüntü yarattı.

63 yaşında hayatını kaybeden Hulusi Tuğral’ın cenazesi, Hatuniye Camiinde kılınan namazın ardından doğum yeri olan Karacaali mahallesinde büyük bir kalabalık tarafından toprağa verildi. Yenişehir’de esnaflık yaparak hayatını sürdüren Tuğral, birkaç ay önce rahatsızlanmış ve bir süredir de tedavi görmekteydi.

Hayatı boyunca aktif siyasetin içerisinde de yer alan Tuğral, Yenişehir’de SHP ilçe Başkanlığı yapmış, CHP’de yönetici olarak görev almıştı. Yenişehir ADD’nin kurucu üyelerinde olan Tuğral, şube başkanı ve yönetim kurulu üyesi olarak da görev yaptı. Tam bir mücadele adamı olarak tanınan ve saygı gören Tuğral üç çocuk babasıydı.

Aramızdan ayrılışıyla herkesi üzen arkadaşımız Hulusi Tuğral’a Allah’tan  rahmet, geride kalan ailesine, arkadaşlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir’in Sevilen Simalarından Hulusi Tuğral Vefat Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.