YÖGDER’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2912yogder

Yenişehir Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden (YÖGDER) Yenişehir havalimanı İdarecilerine teşekkür ziyareti yaptı.

6645 Sayı Yasayla düzenlenen İş Kanunu’nun 59’uncu maddesine göre Özel Güvenlik Çalışanlarının Nöbet sisteminde değişikliğe gidildi. Yenişehir Havalimanındaki Özel Güvenlik Görevlileri adına, nöbet sisteminde değişiklik yapılması için yetkililere taleplerini ileten YÖGDER, yetkililerden olumlu yanıt aldı.

 

YÖGDER Yönetim Kurulu Üyeleri de bu gelişmeler üzerine Havalimanı Meydan Müdürü Recep Pak, Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Mehmet Elitok, Havalimanı Meydan Müdür Yardımcısı Bekir Kılınçarslan, Havalimanı Koruma ve Güvenlik Şefi Muhammet Çakmak’a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyarette, YÖGDER ve faaliyetleri de anlatıldı.

Havalimanı Müdürü Recep Pak’ı ziyaretinde konuşan YÖGDER Başkanı Erhan Cengiz, “Özel Güvenlik Görevlilerinin mesai saatlerini düzenleyen bir yasa çıktı. Bursa Yenişehir Havalimanında Çalışan Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlarımız bu yasaya istinaden nöbet saatlerinin düzenlemesini talep ettiler. Biz de taleplerimizi başta Havalimanı Müdürümüz Recep Pak ve diğer yetkililere ilettik. Kendileri taleplerimizi olumlu karşıladılar ve nöbetlerimizi arkadaşlarımızın istediği şekilde düzenlediler. Bu düzenlemeyle arkadaşlarımız çok daha verimli çalışıyorlar. Arkadaşlarımızın taleplerini olumlu karşılayan Havalimanı Müdürümüz Recep Pak ve emeği geçenlere, üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Havalimanı Müdürü Recep Pak ise, “Özel Güvenlik Görevlisi arkadaşlarımız bizim mesai arkadaşlarımızdır. Onların daha verimli çalışması için elimizden geleni yapıyoruz. Bize nöbetlerin düzenlenmesi için talep geldi. Biz de yasalar çerçevesinde arkadaşlarımızın istediği düzenlemeyi yaptık” dedi. 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YÖGDER’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.