YÖGDER’in Çalışma Programı Hazır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Yenişehir Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” (YÖGDER) Başkanı Erhan Cengiz, kuruluşların özel güvenlik görevlisi bulmakta zorlandığına dikkat çekti ve “Özel güvenlik görevlisi bulmak isteyenler bundan böyle bizlere çok daha kolay ulaşabilecekler” dedi.

Kısa bir süre önce kurulan, Yenişehir Özel Güvenlik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Erhan Cengiz,  geçen hafta gazetemize gönderdikleri yazılı basın açıklamasında, 100’e yakın üyeye ulaştıklarını belirtti ve  “Kısa bir süre önce Özel Güvenlik Personelinin, sosyal, mesleki, toplumsal ve kültürel gelişimini sağlamak, üyelerinin hak ve yararlarının yasalar çerçevesinde aramak, savunmak, üyelerine, bakmakla yükümlü olduğu aile bireylerine bütün hususlara ayni, nakdi her türlü maddi manevi yardımda bulunmak amacıyla kurduğumuz derneğimiz, 100’e yakın üye sayısına ulaştı. Yenişehir’de 200 tane aktif çalışan özel güvenlikçi var, güvenlik sertifikası sahibi özel güvenlikçilerle bu sayı 500’e ulaşıyor. Tüm özel güvenlikçi arkadaşlarımızı dernek çatımız altında toplamak istiyoruz” dedi.

Açıklamasında,  “Birçok kuruluşun özel güvenlik görevlisi bulmakta zorluk çektiğini biliyoruz. Dernek olarak bizler de bu sıkıntıyı aşmak için “www.yogder.org” adı altında bir internet sitesi kurduk. Özel güvenlik görevlisi arayan firma ve kuruluşlarımız bu adresten gerekli bilgilere ulaşabilirler. Ayrıca [email protected] adresine mail atarak da bizlere ulaşabilirler” diyen Cengiz, özel güvenlik sertifikası olanların [email protected] adresine CV’lerini mail atmaları durumunda, kendilerinin, kriterlere uygun Güvenlik Görevlisi arayan işletmelere yönlendirebileceklerini söyledi.

Erhan Cengiz, YÖGDER olarak, bazı sosyal faaliyetlere imza atacaklarını da söyledi. Özellikle talep olduğu takdirde, isteyen üyelerine Yakın Dövüş Teknikleri ve İngilizce Dil Eğitimi aldırmak için gerekli girişimlerde de bulunduklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YÖGDER’in Çalışma Programı Hazır

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.