Zafer Partisi basınla kahvaltıda bir araya geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda Yenişehir’de kuruluşunu tamamlayan, daha sonra da kongresini gerçekleştiren Zafer Partisi yöneticileri, Yenişehirli basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya, Zafer Partisi İlçe Başkanı Meryem Can, Zafer Partisi İl Başkan Yardımcısı Varol Özbek, Zafer Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Halil Derhan ile Gazeteciler Hüseyin Şentürk, Gürhan Adana ve Nihat Bıçak katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda İl Başkan Yardımcısı Özbek, Yenişehir’in eksiklerini çok iyi bildiklerini ve eksiklerin tamamlanması anlamında her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını kaydetti. Varol Özbek, seçimlere çok az bir zaman kaldığını hatırlatarak, Yenişehir dâhil tüm ilçelerde çalışma ve ziyaretleri sürdürdüklerini dile getirdi.

Zafer Partisi İlçe Başkanı Meryem Can ise, ‘Yenişehir’de kısa süre içinde kuruluşumuzu gerçekleştirdik. Daha sonra da  ilçe kongremizi yaptık. Çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Önümüzde hem genel, hem de yerel seçim var. Bu yüzden önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden Yenişehir’in değerli gazetecilerine de çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zafer Partisi basınla kahvaltıda bir araya geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.