ZAMANE GENÇLERİ İŞTE

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malum artık ülke gündemiyle ilgilenmiyorum.
İlgilenmiş olsaydım şayet size G20’den ve Yeni Türkiye’nin başarılarından,
zynp

Kurulması beklenen ama hala kurulamayan hükümete önerilen isimlerin evveliyatından,
Gözümüzün önünde bize aptal muamelesi yaparak borularını öttüren %50’den,
Bir günlük bayram yaşatan doları görünce doğru yaptığına ikna olan ancak ertesi gün her şey eskisine dönünce ne yaptım ben diye karalar bağlamaya başlayan ‘çağdaş’ insanlardan,
CHP içindeki hareketlerden ve adı geçen şahıslardan hatta CHP’den beklenenin artık beklenmemesi gerektiğinden falan bahsederdim.
Neyse ki artık siyasetle ve gündemle ilgilenmiyorum. Sıkıcı konular gerçekten. Zaten habire birileri yazıyor. İnsanın içini daraltmaktan başka ne işe yarıyor ki. Hiç.
Ben Yeni Türkiye’nin genç ve çağdaş nüfusuna dahil olarak çoktan ‘yeni hayat’ planımı yaptım sıkıştığım yerde uygulamaya koymayı düşünüyorum.
Biz bu fikirde olanlar %50 değilsek bile %20 falan varız sanırım. E sonrasını da geri kalanlar düşünsün bize ne.
1980 sonrası yetiştirilen çocuklardan daha fazlasını beklemek haksızlık olur bence. Hele bir de düşünün o çocuklar ebeveyn oldu şimdi. Asıl onlardan gelecek olanlara bakın neler çıkacak.
Apolitik, bencil, bana dokunmayan bin yaşasıncılar tamamen ebeveynleri tarafından pamuklara sarmalayıp büyütülen bir nesil. Fazlasını beklemek haksızlık olur. Gençliğimizin ülke tarihindeki kara döneme denk gelmesiyse bizim talihsizliğimiz. Ne yapalım mukadderat.
O yüzden ben politikayla falan ilgilenmiyorum. Her gün yeni bir dizi var televizyonlarda. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, dokunaklı aşk hikayeleri falan.
Zaten bütün gün deli gibi çalışıyorum. Malum hayatı geçirmek için para lazım. Neyse ki maaşım TL üzerinden, bu sayede doların ne olduğu umrumda değil.
Pazara da çıkmıyorum dolayısıyla domatesin kilosundan da haberim yok marketten 3-5 tane alınca çok tutmuyor.
Fatura geldiğinde o minicik yazıları okumaya çalışarak yormuyorum kendimi. Neden bu kadar yüksek demiyorum hiç. Neyse onu ödüyorum bu ay suyu çok kullanmışım herhalde diye de kendimi ikna ediyorum. Çok şükür devletimiz de faturadan bize öyle dikkat çekici meblağlarda ek gider eklemiyor.
Havalarda güzel gidiyor. Küresel ısınma falan diyorlar ama sıkıcı konular zaten. İnsanlar neden bunlarla uğraşır ki. Ben şahsen havanın tadını çıkarmayı tercih ediyorum.
Hayat güzel yani keyfim yerinde çok şükür. Şükretmek dinimizden geliyor. Şükredince hep hayırlısı oluyor.
Biz genç ve çağdaş nesil böyle yaşıyoruz. Siz de pek takmayın kafanıza hakkımızda hayırlısı neyse o olur.
Sıkışınca bir din alimine sorarsınız. Zaten her sene bir milyon tane yetişiyor ülkemizde. İki dua bir namaz falan çözer bütün sorunları.
Tekrar görüşene kadar Allah’a emanet olun. Hoşça kalın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ZAMANE GENÇLERİ İŞTE
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.