admin

Yabalıoğlu veda etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen dönem Belediye Başkanı Davut Aydın’ın görev yaptığı süre içinde Yenişehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Kenan Yabalıoğlu, veda etti. Yabalıoğlu, “veda değil, hoş bir seda” başlığı ile gönderdiği yazıda helallik Yenişehir hemşerilerinden istedi.

Açıklama şöyle:

01 Nisan 2019 tarihinde başlayıp severek görev yaptığım Osmanlı’nın İlk Başşehri Yenişehir’den ayrılıyorum.

Geride güzel dostluklar, güzel anılar bırakarak gidiyorum. Görev yerlerim arasında Yenişehir ilçesi benim nezdimde her zaman ayrı bir yerde olacaktır.

Kıymetli büyüğüm, ağabeyim, Başkanım Davut Aydın olmak üzere Meclis Üyelerimiz ve mesai arkadaşlarımız ile birlikte çalıştığım Özel Kalem Müdürlüğü görevim esnasında Şeyh Edebali’nin sözü doğrultusunda “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışını düstur edinerek hareket ettik. Daima milleti ön plana çıkardık, insani değerlere önem verdik. İnsanı merkeze koyan bir yönetim anlayışı içerisinde olduk. “Millet olmazsa Devlet olmaz, Devlet milleti için vardır” düsturuyla çalıştık. Devletimizin olmazsa olmaz değer ve ilkeleri çerçevesinde iki günü bir olan ziyandadır inancıyla hizmet ettik. Atılan her bir adıma karşılık vermeye, uzatılan her eli tutmaya çalıştık. Devletimizin engin şefkatini göstermeye gayret sarf ettik.

“Sevdamız Yenişehir” dedik, ilçeye gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik sizlerle üzüldük. Acılarınız acımız, sevinçleriniz sevincimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. Çok güzel ve özel hatıralarla ayrılıyorum ancak ruhen ve kalben birlikteliğimiz, kadim dostluğumuz ilelebet devam edecektir.

Bu duygularla Yenişehirli hemşerilerimden helallik istiyorum. Benden yana kimde hakkım var ise helal olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Selam, sevgi, saygı ve muhabbetle.

Allaha ısmarladık…

Yabalıoğlu veda etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.