Başkandan Zabıtaya Kahvaltı Jesti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 193. Yıl dönümü nedeniyle Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir’de görevli Zabıta Memurlarına bir kahvaltı verdi.

Neo Kafede düzenlenen kahvaltıya Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın yanı sıra Başkan yardımcıları Mesut Bedel, Kamuran Toraman, Sinan Yaşar, Kültür Müdürü Ceyhun Oruç, Zabıta Müdürü Orhan Çalışkan ve 11 zabıta personeli katıldı.

   Kahvaltıda konuşan Belediye Başkanı Davut Aydın, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 193. Yıl dönümü nedeniyle böyle bir organizasyon düşündüklerini belirterek, ‘Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz 6. Uluslararası Altın Biber Festivalinde de gösterdiğiniz gayretli çalışmalar için ayrıca teşekkür ediyorum. Hepimiz Yenişehir halkının huzur ve güvenliği için çabalıyoruz. Ne kadar çok çalışırsak ilçemiz insanı daha rahat yaşar. Bundan sonra da aynı istek ve şevk ile çalışmalarınızın devamını diliyorum’ dedi.

Zabıta Müdürü Orhan Çalışkan’da Belediye Başkanı Davut Aydın’a teşekkür ederek, ‘Bütün arkadaşlarım adına size teşekkür ediyoruz. Biz yaptığımız çalışmalarda sizin desteğinizi hep arkamızda hissettik. Bundan sonra da bu bilinçle ilçe halkımıza hizmete devam edeceğiz’ dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Zabıta Müdürü Orhan Çalışkan’a hizmetlerinden dolayı bir plaket taktim etti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkandan Zabıtaya Kahvaltı Jesti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.