İyi Parti Meclis Üyelerini Tanıttı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçen hafta Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezi’nde yapılan Millet İttifakı İYİ Parti Meclis Üyeleri tanıtım toplantısına ilgi yoğundu.

Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Kültür Merkezi önceki akşam saat 20.00’de başlayan tanıtım toplantısı gecesinde muazzam bir kalabalık ve muazzam bir coşkuya ev sahipliği yaptı.

   Toplantıda ilk olarak konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Şıracı, tek amaçlarının vatan ve bayrak olduğunu belirterek, ‘derdimiz Yenişehir. Bu ilçeye iyi hizmet etmek istiyoruz. İnşallah ayırt etmeden kimseyi kayırmadan hizmete geliyoruz’ dedi.

   CHP Yenişehir ilçe başkanı Ahmet Köse’de, Demokrasiden ve tam bağımsızlıktan yana olduklarını belirterek, ‘Bizler askeri kışlaları başkalarına satılmayan, andımızın kaldırılmasını istemeyenler olarak bir ittifak yaptık. Hep birlikte bu ittifaka katkı veriyoruz. Recep Altepe ve Süleyman Çelik 5 sene önce bu vatandaşa çok büyük vaatlerde bulundular. Ama hiçbir vaatlerini yerine getirmediler. Belediyecilik bilgi ister, ahlak ve liyakat ister. İşte Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey ve Yenişehir Belediye başkan adayı Ercan Özel’de hizmet edecek mangal gibi bir yürek var’ dedi.

   İYİ Parti Bursa il başkanı Dr. Yahya Bahadır’da konuşmasında, ‘Bu akşamki atmosferi görünce Yenişehir’in değişime hazır olduğunu gördüm. Yenişehir içinde bulunduğu durumu hiç hak etmiyor. Ama biz en iyisini yapacağız’ dedi.
Gecede son konuşmayı yapan Yenişehir Millet İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Özel de“ İYİ Parti Belediye Meclis Üyelerini tanıttığımız program Yenişehir halkı tarafından büyük ilgi gördü. Hepsi birbirinden değerli 25 Meclis Üyesi adayı arkadaşımız önümüzdeki 5 yıl boyunca tek gayelerinin, Yenişehir halkının gelişimine ve kalkınmasına fayda sağlamak olacağını ifade ettiler. Ben de gecemize katılan tüm Yenişehirlilere, teşekkür ediyorum” dedi.

   Ercan Özel’in projelerini anlatmasının ardından İYİ Parti Bursa İl Başkanı Dr. Yahya Bahadır, belediye meclis üyelerine hizmet yemini ettirerek gece son buldu. Haber@ fotoğraf: Harun Sak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İyi Parti Meclis Üyelerini Tanıttı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.