Miniklerden Mehmetçiğe Mektup

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Aydoğdubey İlkokulu 2-A ve 2-B sınıfı öğrencileri Afrin’de Terörle mücadele eden Mehmetçiğimize yazdığı mektupları Yenişehir İlçe Jandarma Bölüm Komutanı Üsteğmen Burak Dural’a teslim ettiler.

Yenişehir İlçe Jandarma Bölüm Komutanlığında askerleri ziyaret eden sınıf öğretmenleri Ömer Mollaömeroğlu, Şehven Yoldaş ve minik öğrencileri komutanlıkta ağırlayan Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Burak Dural, minik öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Aydoğdubey İlkokulu Müdürü Hüseyin Hacet, okul olarak güzel bir proje başlattıklarını belirterek, ‘Projenin birinci ayağında minik öğrencilerin yazdığı mektuplar vardı. İkinci ayağında da velilerimiz Mehmetçiğimize çorap kampanyası başlattılar. Örülen çoraplar da içlerine yazılan mektuplarla Mehmetçiğe gönderilecek. Yine bu projenin üçüncü ayağı da İstiklal Marşı ezberleme kampanyası. Bu kampanya kampanya kapsamında da istiklal marşının tamamını ezberleyen öğrencilerimize çeşitli hediyeler vereceğiz. 650 öğrencimizden 250’si istiklal marşının tamamını ezberlediler ve onlara hediye vereceğiz’ diye konuştu.

Yenişehir İlçe Jandarma Bölüm Komutanı Üsteğmen Burak Dural’da minik öğrencilere teşekkür ederek, ‘Türk Milleti olarak her bireyimiz 7’den 77e etle tırnak gibiyiz. Bizim bu birlikteliğimiz karşısında durabilecek bir tek düşman yoktur. Aydoğdubey İlkokuluna ve bizleri ziyaret eden minik öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Afrin’de kahramanca terörlü mücadele eden Mehmetçiğimiz için büyük bir moral olacak. Ayrıca annelerimizin düzenlediği çorap kampanyası da çok önemli’ diye konuştu. Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Miniklerden Mehmetçiğe Mektup
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.