Yenişehir olimpiyatlara hazırlanıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından oluşturulan YOKOP(Yenişehir Olimpiyatlara Koşuyor) Projesinin açılışı geçen hafta,  ünlü atlet ve antrenörlerin katılımıyla yapıldı.

2020 Olimpiyatlarına bay-bayan atlet yetiştirmek amacıyla başlatılan projenin tanıtımına Kaymakam Süleyman Yılmaz ve Belediye Başkanı Bülent Cingil’in yanı sıra daire amirleri ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü Şeref Kozan, YOKOP projesini anlattı ve önemine dikkat çekti. 7 yıllık süre içinde 2020 olimpiyatlarına hazırlanılacağını belirten Kozan, projede 75 bay ve bayan sporcu bulunduğunu söyledi ve Yenişehir Emniyet Müdürlüğü’nün geliştirdiği bu projeyle Dünya Kalkınma Bankası’ndan ilk yıl için 85 bin lira hibe alındığını ve bu projenin her yıl yenilenerek benzer hibelerin alınacağını anlattı.

“ Sporcularımızın potansiyeli çok yüksek. Bu proje kapsamında, Gebze’de, Sivas’ta ve Kazancı koşularında dereceler elde ettiler” diyen Kozan, bu projenin 2020’ye uzanan bir proje olduğunu belirtikten sonra bu projenin,  Osmanlı’ya 26 yıl başkentlik etmiş olan Yenişehir’den 26 sporcuyu 2020’ye taşıyacağını söyledi.

Tören, Yenişehir belediyesi Çocuk mehterinin gösterisi ve başarılı sporculara ödülleri verilmesiyle sona erdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir olimpiyatlara hazırlanıyor

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.