Şampiyon Jandarma

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Kurumlar Arası Halı Saha Futbol turnuvasında şampiyon Belediye’yi 4-0 yenen Jandarma oldu.

Yenişehir Belediyesi Spor tesislerinde gerçekleştirilen turnuva 1 aydan bu yana devam eden Turnuvada 2.liği Belediye, 3.lüğü Devlet Hastanesi 4. liğü ise BUSKİ aldı.

Şampiyonluk maçının ardından konuşan Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, ‘15 Temmuz’da yaşanan ihanet gecesinden sonra bu ihaneti unutmayacağız, unutturmayacağız demiştik Bunun için bu turnuvaya önem verdik. Bu turnuvanın birçok amacı vardı. Öncelikle şehitlerimizi hatırladık. Bu ihanet gecesini unutmuyoruz unutturmuyoruz. Kurumlar arası dayanışmayı ruhunu diri tuttuk. Bu turnuvanın son maçında da gördük ki kazananın kesinlikle centilmenlik olmuştur. Bu turnuvaya katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Ancak Belediyemiz gerçekten maddi anlamda çok katkı sundu. Kendilerini özellikle teşekkür ediyorum’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından turnuvaya katkı sunan kişi ve kurumların tümüne plaket verilirken dereceye giren takımlara da kupa ve madalyaları verildi. Haber: Harun Sak

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şampiyon Jandarma
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.