Tüm Emekliler Sendikası’ndan Kahvaltılı Toplantı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süre önce Yenişehir’de lokal açılışlarını yapan Yenişehir Tüm Emekliler Sendikası geçen hafta üyeleri ve davetlileri kahvaltıda bir araya geldi. Bursa Şube başkanı Günay Onayman ile şube yönetim kurulunun da katıldığı kahvaltılı toplantıda yapılan konuşmalarda, emeklilerin yerel yönetimlerden talepleri dile getirildi.

Yenişehir temsilciliği adına konuşan Necip kahraman, sendikanın bir yıllık örgütlenme sürecini ve sonrasında yaşanan gelişmeleri anlattıktan sonra toplantıya katılan siyasi parti temsilcilerine, belediye başkan adayları ile meclis adaylarına, Borsa ve Esnaf Odası’na ve tüm katılanlara teşekkür etti ve “Bizleri ilçe emeklilerimize üreteceğimiz projeler ve sunabileceğimiz katkılar anlamında, sorumluluğumuzu ve çalışma şevkimizi arttırdınız.. Yürüdüğümüz koşulsuz sevgi, saygı ve emek yolunun dostları,, sizlerle sizlerin arasından yaşama bakıyor olmak bizler için çok güzel ve güven vericiydi.. Huzurlarınızda saygıyla eğiliyor en müteşekkir duygularımızla şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yenişehir Tüm Emekliler Sendikası’nın toplantısına, belediye başkan adayları Ercan Özel ve Mehmet Kaya katıldı. Ercan Özel, Necip Kahraman’ın okuduğu emeklilerin talep listesinin altına imza attı ve bu talepleri yerine getirme noktasında gerekenin yapılacağı sözünü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tüm Emekliler Sendikası’ndan Kahvaltılı Toplantı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.