Ramazan Sokağı Etkinlikleri Sürüyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Leyla İle Mecnun Sahne Aldı

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı Etkinliklerinde geçen hafta  Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Oyuncuları sahne aldı.

Leyla ile Mecnun isimli ortaoyununu sahneleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularını, Osmangazi Lisesi bahçesinde Yenişehir Belediye Başkan Vekili Yalçın ERCAN, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar izledi.

Programın sonunda Belediye Başkan Vekili Yalçın ERCAN, Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına çiçek takdim ederken yaptığı konuşmasında “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri yalnız bırakmayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularına teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları Başkan Vekilimize çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Animasyon Gösterimine Çocuklardan Yoğun İlgi

 

 

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı Etkinliklerinde geçen hafta Bursa Büyükşehir Belediyesi Animasyon Ekibi sahne aldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Animasyon Ekibi tarafından sergilenen Karagöz-Hacivat, Aşık ile Maşuk ve Ortaoyunu gösterimi ise özellikle çocuklardan büyük alkış aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ramazan Sokağı Etkinlikleri Sürüyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.