Anadolu Üniversitesi’ne keşif gezisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri Eskişehir Anadolu Üniversitesine keşif ziyaretinde bulundular. Üniversitelerimizi tanıyalım projesi kapsamında Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Gezi Kulübü danışman öğretmenleri; Hakan KILIÇ, İhsan ATAÇ ve Nuran AKTAŞ’ın yönetiminde 12.Sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide Anadolu Üniversitesinin çeşitli bölümleri ve birimleri gezildi.

Üniversite yetkilileri Anadolu Üniversitesinin öğrencilere eğitim öğretim imkanları ve akademik kariyer yapmak isteyenler için fırsatlar sunduğunu söylediler. Geziye katılan öğrenciler memnuniyetlerini dile getirirken üniversite sınavlarına bu geziden sonra daha fazla çalışacaklarını söyleyerek bu gezinin kendilerini hem bilgilendirdiğini hem de bilinçlendirdiğini belirttiler.

Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Okul müdürü Ali Soydoğan, gezilerin, okul öğrencilerinin üniversite tercihlerinde daha bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak ve ders çalışmalarını motive etmek amacıyla fırsat buldukça, 12.sınıf öğrencilerini ülkemizin seçkin üniversitelerini tanımaları amacıyla bu tarz geziler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Soydoğan,  geziye katılan ve organizasyonda emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Anadolu Üniversitesi’ne keşif gezisi

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.