“Yardım Et Mutlu Et” Kampanyasına Büyük İlgi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir TOKİ Orhangazi Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri “Yardım Et Mutlu Et” kampanyası çerçevesinde okul öğrencileri ve velilerini harekete geçirerek 6-14 yaş öğrenciler için giysi ve ayakkabı toplama kampanyası düzenledi.

Kampanya çerçevesinde toplanan onlarca koli çocuk eşyası ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Bitlis Jandarma Komutanlığına gönderildi.

TOKİ Orhangazi Ortaokulu Sosyal Yardımlaşma Kulübü Rehber Öğretmeni Mustafa Aktan; “Öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda yaptığımız çalışmalar sonucunda ihtiyacı olan öğrencilere yardım yapmaya karar verdik. Zor şartlarda eğitim gören uzak illerimizde ki kardeşlerine yardım etmek istemeleri bizi mutlu etti. Bizlere destek olan başta Okul Müdürümüz Necati Özkan olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada her fırsatta ihtiyaç sahibi öğrencilere nerede olursa olsunlar destek olmaya devam edeceğiz. Kulübümüz bu faaliyetin dışında da eğitim öğretim döneminde okulumuzda ihtiyacı olan birçok öğrenciye destek olduğu gibi yurt dışında ihtiyaç sahibi bir yetimin de eğitim giderlerini karşılayarak dünya barışına destek vermektedir ve vermeye devam edecektir” diye konuştu.

Okul Müdürü Necati Özkan’da Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik ederek, ‘Gerçekten tam bir STK gibi çalışıyorlar. Bu kampanya döneminde de kapı kapı gezdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Yardım Et Mutlu Et” Kampanyasına Büyük İlgi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.