THK Yenişehir Şubesi Milli Model Uçak Yarışmasında

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenimahalle Havacılık Kulübü ve Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanlığının öncülüğünde ve FAİ kuralları uygulanarak Ankara Gölbaşı Model Uçak Pistinde yapılan Milli Model Uçak Yarışmalarında modelciliğe gönül veren yarışmacılar, kıyasıya mücadele etti. Türk Hava Kurumu Yenişehir Şube Başkanlığı F1H (Flamingo) dalında 2 takım (6kişi), 3 yardımcı ve 1 model uçak öğretmeni olmak üzere 10 kişilik ekip ile katıldı.

Geçen hafta yapılan antreman uçuşlarının ardından, 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü 41 kulvarda 5 raunt üzerinden yapılan yarışmalar neticesinde takımlar klasmanında THK Yenişehir A takımı (Hamza CİRİTCİ, Anıl ŞEN, Ahmet AKCAN) 11. , THK Yenişehir B takımı (Oğuz YIRTIMCI, Mertcan BUDAK, Seçkin ÇANDAR) 14. Sırada kendine yer buldu.

Bireysel bazda yapılan değerlendirme neticesinde THK Yenişehir A takımdan Anıl ŞEN 9. sırada yer aldı.

Şube Başkanı Ziya MANCULAR yaptığı açıklamada yarışmada F1H kategorisinde yarışın toplam 6 yarışmacı (Hamza CİRİTCİ, Anıl ŞEN, Ahmet AKCAN  Oğuz YIRTIMCI, Mertcan BUDAK, Seçkin ÇANDAR), 3 yardımcı (Eyüpcan YAZICI, Kerimcan SINAK, Melikşah AYAZ) THK Yenişehir Şubesini ve İlçemizi orada en güzel şekilde temsil eden gençlerimizle gurur duyduğunu belirtip, model uçak öğretmeni Tamer KÖLEK ve öğrencilere teşekkür ederek bundan sonraki yarışmalarda da Yenişehir’in adını duyurmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziya MANCULAR ayrıca yaptığı açıklama bu yıl yarışmalarda modelci gençlerimize forma sponsoru olan  İYSİAD (İdealist Yönetici, Sanayici İş Adamları Derneği) Derneğine ve dernek yöneticisi  Oğulcan Ordu’ya teşekkür ederek, Modelci gençlerimizin bu çalışmalarında verdikleri destekten ötürü şükranlarını sunduğunu belirtti.

Ziya MANCULAR model uçak kurslarının aralıksız devam ettiğini belirterek havacılığa ve modelciliğe meraklı gençleri Türk Hava Kurumu Yenişehir Şubesine beklediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
THK Yenişehir Şubesi Milli Model Uçak Yarışmasında

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.