Yüksekokul’da mezuniyet heyecanı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu mezuniyet heyecanını yaşadı. Yüksekokuldan mezun olan öğrenciler, düzenlenen törenle mezuniyet belgeleri, yüksek onur ve onur belgelerini aldılar.

Yenişehir Belediyesi Su Deposu Kır Bahçesi'ndeki törende yapılan konuşmalarda eğitimin önemine dikkat çekildi.

U.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feridun Yılmaz, "Uludağ Üniversitesi 5-6 ay kadar önce YÖK tarafından 20 araştırma üniversitesi seçildi. Yenişehir Yüksekokulumuz zengin programlarıyla çok değerli öğrencileriyle bundan sonra da hizmetlerine devam edecek. Mezuniyetinizi tebrik ediyor bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum" dedi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazmi İzli de yüksekokulda eğitim ve öğretimin 1998-1999 döneminde başladığını anlattı. İzli, "Çok değerli anne ve babalar, bugün burada hayattaki en değerli varlıklarınız olan evlatlarınızın mezuniyet sevincini yaşamak için toplanmış bulunuyoruz.  2 yıl önce bizlere güvenerek bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınız bizim de evlatlarımız oldular. Bugün biz de size onları ülkemizin aydınlık gençleri olarak teslim ediyoruz" dedi.

Konuşmalardan sonra belge törenine geçildi. Öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadılar.

Törene U.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feridun Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bedel, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Nazmi İzli, U.Ü. Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doğan Şenyüz, U.Ü. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Sincik, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, Tarım ve Orman Müdürü Kamil Oruç, Yenişehir Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Ümit Yılgın, öğrenciler ve aileleri katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yüksekokul’da mezuniyet heyecanı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.