22 Noktaya Giysi Kumbarası

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerçekleştirdiği bir birinden güzel proje ve çalışmalarla adından söz ettiren Yenişehir Belediyesi alkışlanacak yeni bir projeye daha imza attı.

   Giysi kumbarası adı verilen projede evlerde kullanılmayan eşyalar ihtiyaç sahiplerine belediye eli ile ulaştırılacak.

Belediye Başkanı Davut Aydın, ‘Sevginizi Göstermenin En Güzel Yolu Giysi Kumbaraları’ olduğunu belirterek, ‘Bu projemiz kapsamında ilçemizin muhtelif yerlerine Giysi Kumbaralarını koyduk. Vatandaşlarımızın Giysi Kumbaralarına getirdikleri ayakkabı, elbise ve benzeri eşyaları Giysi Kumbaralarından belediyemizin ekipleri toplayarak yıkanıp, ütülenip ve ambalajlanıyor ardından Sevgi Mağazamız eşliğinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Aynı zamanda ‘Sıfır Atık’ projesi kapsamında kullanılmayan giysi ve gereçleri geri dönüşüme kazandırıyoruz’ dedi.

22 Noktada Giysi Kumbaralarımız Hizmet Vereceğini belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, ‘Tarihi Belediye Meydanı, Demokrasi Meydanı (Çınarlı Camii), Güldeste Caddesi YESAŞ Satış Noktası Yanı, Hal İçi Kasaplar Bölgesi, Hacı Hasan Sokak ( Çömez Düğün Salonu Önü), YAAİHL – Engelsiz Yaşam Merkezi Karşısı, Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi Önü, Heykel Akıllı Durak Yanı, İznik Yolu El Emeği Göz Nuru Önü, Bayan Spor Merkezi Önü, 1. Etap Toki Önü, 2. Etap Toki Minibüs Durağı Önü, Atakent (8 Katlılar) Sitesi Önü, Öncü Caddesi Gülbahçe Sitesi Önü, Uğur Kent Site Köşesi, T.C Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi Önü, Çamlıca Site Köşesi, Ataköy Site Köşesi, Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Önü, Yüzüncü Yıl Mahallesi Sağlık Ocağı Karşısı, Yenigün Mahallesi Muhtarlığı Arkası ( Gül Sokak ), Kurtuluş Kahveleri Bölgesi’nde bulunan kumbaralarımıza vatandaşlarımız evlerinde giymedikleri tüm giysileri bırakabilirler. Vatandaşlarımızdan ricamız giyilemeyecek kadar kötü olan giysileri bu kumbaralara atmasınlar’ dedi.

Projeyi çok beğenen Yenişehirli vatandaşlar ise, Belediye Başkanı Davut Aydın’a teşekkür ederek, ‘Gerçekten çok anlamlı bir proje. Düne kadar başka il ve ilçelerde olan projeleri şimdi bizim ilçemizde görmek bizleri mutlu ediyor. Düşünen ve hayata geçiren herkese teşekkür ediyoruz. Hiç kimse mağdur olmadan, ihtiyaç sahipleri rencide olmadan yapılan bu yardımlar çok anlamlı’ dediler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
22 Noktaya Giysi Kumbarası
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.