Sırada Okullar Bölgesi Var

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi altyapı çalışmalarını belirlenen program çerçevesinde Okullar Bölgesi'nde sürdürüyor.

31 Mart 2019'da göreve geldikten sonra verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, Alparslan Türkeş Bulvarı Sağlık Caddesi'nden sonra ilçenin Okullar Bölgesi'ndeki Tabiat Caddesi'nin asfaltını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Aydın çalışmalarla ilgili şunları kaydetti: "31 Mart 2019'da göreve geldikten sonra verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Şu an Alparslan Türkeş Bulvarı Sağlık Caddesi'nden sonra Okullar Bölgesi'nde bulunan Tabiat Caddesi'nin asfaltını gerçekleştiriyoruz. Bu işler plan ve projeyle oluyor. Bu asfalta yardımcı olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'a ve ekibine, kendi personelime teşekkür ediyorum. Tabiat Caddesi'yle birlikte 5 kilometre bisiklet yolu da olmuş oluyor.

Okullar Bölgesi'nde spor salonu inşaatımız da bitmek üzere. İnşallah 1 ay sonra faaliyete geçecek, bitmiş olacak. Yanında da 100. Yıl Spor Tesisleri'nde yanında da halı sahada halısı serilmiş durumda, bitmek üzere. Şu anda kaldırımları oldu. Tabii bunlar plan ve projeyle oluyor. Tabiat Caddesi'ne girdiğimizde TELEKOM, TEDAŞ, BUSKİ sağ olsunlar altyapısını tamamladılar. Şu an önümüzdeki 10 gün içinde yağış görülmüyor. İnşallah 1 hafta içinde de asfaltını gerçekleştirmiş olacağız. Önceki günlerden daha güzel bir ulaşım olacak.

Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her şeyin bir plan ve projesi vardır. Şu an bunu gerçekleştirdik. Ben öğrenci kardeşlerimize, Yenişehir halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hizmetlerimizin devam için dualarınızı bizden esirgemeyin."

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sırada Okullar Bölgesi Var
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.