Açılış için gün sayıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapımı gerçekleştirdiği T.C. Yenişehir Osmangazi Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor.

Yapım çalışmalarına geçen yıl şubat ayında başladıkları T.C. Yenişehir Osmangazi Millet Bahçesi'nin 14 dönümlük alanı kapsadığını belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, çalışmaların son aşamaya geldiği projenin önümüzdeki günlerde tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

Başkan Aydın, Osmangazi Millet Bahçesi'nde tarihi çeşme, tören alanı, Türk büyüklerinin büstleri, amfi tiyatro, çocuk oyun grubu, yürüyüş yolu, tartan pist, 200'den fazla fidan, bitki çeşitleri, süs havuzu ve otoparkın yer alacağını anlattı. Aydın, projenin ilçeye nefes aldıracağını kaydetti.

Osmangazi Millet Bahçesi'nin ilçenin önemli bir eksiğini kapatacağını ifade eden Başkan Aydın, "İnsanımızın nefes alabileceği, dinlenebileceği, geniş ve ferah bir ortam kazandırmış olacağız. İlçenin merkezi bölgesinde yer alması sayesinde, buraya şehrimizin her yanından rahatlıkla ulaşabilecek" diye konuştu.

Osmangazi Millet Bahçesi'nin yanı başında Kültür Merkezi'nin bulunduğuna işaret eden Başkan Aydın, "Kültür Merkezi'yle bu bölge bir bütünlük sağlamış olacak. Ayrıca Osman Gazi'nin adını da yaşatmış olacağız. Açılış hazırlıklarını bitirip önümüzdeki günlerde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Açılış için gün sayıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.