Çalışmaları Yerinde İncelediler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

img_9420-custom

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve beraberindeki heyet, ilçemizde yapımı devam eden Sümbüllük Camii ve Yeni Mahalle Camii ile restorasyon çalışmaları süren Sinanpaşa Külliyesini ziyaret etti.

Kaymakam Abdullah Çiftçi, Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl ve Yenişehir İlçe Müftüsü M. Nedim Bakır İle birlikte gerçekleştirdiği Ziyarette Başkan Çelik, çalışmaları yerinde inceleyerek, buradan beraberindeki heyetle birlikte Alaylı Mahallesine geçti. Alaylı Mahallesinde yapımı devam eden asfaltlama çalışmalarını da inceleyen Çelik daha sonra basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

img_9486-custom

Başkanı Çelik, 2016 faaliyet yılının son günlerine yaklaşılmasına rağmen, gece gündüz demeden, yüksek bir performansla çalışma yürütüldüğünü ifade ederek başladığı konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Büyükşehir Belediyemiz uhdesinde devam ede gelen, köy yollarımızın yenilenmesi ve sıcak asfalt kaplaması ile ilgili çalışmalarımız, sizlerin de gördüğü gibi devam ediyor. İnşallah, bugün Alaylı’da, yarın Avşar’da, Karacaali’de, Yolören’de, Çeltikçi’de derken 71 mahallemizin tamamında bu tür çalışmalarımızı gün be gün nihayete erdirme konusunda gayretli bir çalışma içerisindeyiz. İnşallah görev süremizin sonuna kadar da bu tür yatırımlarımızın tamamıyla sona erdiğine sizler de şahit olacaksınız. Bu uğurda, canla başla hem yerelde hem de genelde gayret ediyoruz.” dedi.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl’da yaptığı açıklamada; “Alt yapıyla ilgili güzel çalışmalar oldu. 2,5 yılda yaklaşık 19 köyde, hem içme suyu hem de kanalizasyonla ilgili çalışmalar bitti. Devam edenler de var. 2017 programında 7-8 mahallemiz daha var. Belediye Başkanımızın da dediği gibi bizim düşüncemiz, her mahallemizi sıcak asfaltla tanıştırmak. Çünkü bunların ömrü ve kalitesi daha uzun olduğu için. Biz, bu sene ve 2017 yılında bütün köy yollarımızın çalışmalarını sıcak asfalt olarak düşünüyoruz, programımızda var. Bugün, Alaylı Mahallemizin 1600 metrelik kısmını sıcak asfalt dökmeye başladık. Burası bittikten sonra Avşar Mahallemizde çalışmamız olacak ve diğer programladığımız, Orhaniye, Karacaali, Karasıl, Yolören, Çeltikçi, buraları da bu sene inşallah, havaların da müsaade etmesiyle 2016 yılında bitirmeyi planlıyoruz. Bizim insanımız en iyisine layıktır. Biz de Büyükşehir Belediyesiyle beraber koordineli çalışarak, merkezi hükümetimizle birlikte, en iyisini yapmak için gayret gösteriyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çalışmaları Yerinde İncelediler
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.