Başkan Aydın’a ilk teşekkür Bilgit’ten geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın tarafından 5 gün önce başlatılan yol çalışmaları tamamlandı. Vatandaşın yoğun olarak alışveriş yaptığı çarşı içine bağlantısı olan yolların, 5 gün içinde yapılamayacağı ve bayram öncesinde esnafın zor durumda kalacağı şeklinde ifade edilen endişelerin yersiz olduğu anlaşıldı.

İşin planlandığı gibi 5 gün gibi kısa bir sürede tamamlanmasıyla ilgili ilk teşekkür BESOB Başkan Vekili ve Yenişehir Muhtelif Esnaflar Odası Başkanı Fahrettin Bilgit’ten geldi.

Bilgit konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Yenişehir Belediyesi tarafından planlanan çalışmanın 5 gün içinde bitirileceğine dair oluşan endişeler boşa çıktı. Başkan Aydın, söz verdiği gibi işin tamamlanması için elinden geleni yaptı ve esnafımıza mağduriyet değil bayram hediyesi oldu. Başkan Aydın’a ve ekibine gösterdikleri çaba için teşekkür ederim” dedi.

Başkan Aydın da yaptığı açıklamada, Hafta başında Saraçhane Sokak ve Karabacak Sokak ile bağlantı yollarında bulunan eski taşların sökülerek 7 boyutlu taşların montajının bugün çalışmayı tamamlandığını söyledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşı esnafının ve vatandaşların mağdur edilmediğini bildiren Belediye Başkanı Davut AYDIN "çalışmalarımıza negatif gözle bakanlar Bayrama kadar bozuk yolların montajının tamamlanamayacağını söylemişlerdi. Ekiplerimiz üstün bir gayret göstererek 5 gün gibi kısa bir sürede Saraçhane Sokak, Karabacak sokak ve çarşı bağlantı yollarının 7 boyutlu taş montajını tamamladılar. Başta ekip arkadaşlarım olmak üzere bizlere inanan ve anlayış gösteren esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı alışverişler diliyorum" dedi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın’a ilk teşekkür Bilgit’ten geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.