Başkan Aydın’la Görüştüler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu önceki ay ilçeyi ziyaretinde çeşitli spor tesislerinin yapılacağı sözü vermişti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Spor Federasyonları Daire Başkanı Fatih Uysal Yenişehir'e gelerek Belediye Başkanı Davut Aydın'la spor yatırımlarını görüştüler.

Bakanlık yetkilileriyle ilçede yapılacak spor tesisleriyle ilgili istişarelerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, önceki ay Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ilçeyi ziyaretinde çeşitli spor tesislerinin yapılacağını sözü verdiğini hatırlattı.

İlçeyi yeni yatırımlarla kalkındırmak ve farklı projelerin hayata geçirilmesi amacıyla yoğun girişimlerde bulunduklarını söyleyen Başkan Aydın, "Bu girişimlerden olumlu sonuçlar aldık. Son olarak 30 milyon lira tutarındaki spor tesisleriyle ilgili projelerimize de onay çıkmıştı. Bakanımız ilçemize kapalı spor salonu, yüzme havuzu, iki halı saha tesisi, iki voleybol ve basketbol sahası yapımının sözünü vermişti. Onaylanan bu projelerimizi bir an önce ilçemize kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aydın’la Görüştüler
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.