Mehmet Kaya Adaylığını Açıkladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sürpriz bir kararla Saadet Partisinden Belediye Başkanlığına adaylığını koyma kararı alan eski Belediye Başkanlarından Mehmet Kaya, yoğun bir katılımla adaylık başvurusunu parti yetkililerine teslim etti.

   50’ye yakın muhtar ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen aday açıklama töreninde konuşan SP Yenişehir İlçe Başkanı Adem Beyazıt, yoğun ve titiz bir çalışma neticesinde Mehmet Kaya’nın Belediye başkan adaylığında karar kılındığını belirterek, ‘kendisine bizim bu teklifimizi kırmadığı için teşekkür ediyorum. Rabbim nasip ederse Belediyeye milli görüş bayrağını dikeceğiz. Mehmet abimiz son derece tecrübeli ve sorunları iyi bilen bir büyüğümüz. İnşallah seçimi kazanıp Yenişehir halkını milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız’ dedi.

   Belediye Başkan adayı Mehmet Kaya’da yaptığı konuşmada, ‘Yenişehir için ne Cumhur ne de Milet ittifakı biz Yenişehir ittifakı diyerek yola çıktık. Yenişehir’de el ele yepyeni bir ittifak kuracağız. Yenişehir’in meselelerini ezbere biliyorum. Çözüm yollarını da biliyorum. 3 ayda pırıl pırıl sokakları olan bir Yenişehir meydana getireceğiz. Benim zamanımda haftada bir gün Yenişehir sokakları deterjan ile yıkanıyordu. Kaldı ki o zaman kıtlık zamanıydı. Ama şimdi her şey bol ancak sokaklar çamurdan tozdan geçilmiyor. Kapalı Pazar yeri yapacağız diye yıktılar rezil ettiler. 6 ayda kapalı Pazar yerini bitireceğim. El birliği ile Yenişehir’i yaşanılabilir bir ilçe yapacağız’ dedi.

   SP Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca’da yaptığı konuşmada, ‘Türkiye’nin ve Yenişehir’in sorunları çok büyük. Bu iktidarla ve bunların yerel yöneticileri ile bu sorunlar çözülemez. 16 yılda beceremediklerini şimdi becereceğiz diyorlar. Bunlara nasıl inanalım. Yaptıkları ortada. Yenişehir’de aday bile çıkaracak yüzleri kalmadı. Bizim milli görüş anlayışımızda adaylarımızda üç özellik arıyoruz. Dürüstlük, liyakat ve istişare. Mehmet Kaya’da bu özelliklerin tümü mevcut. Biz herkesle el ele vererek çalışıp sorunları çözeceğiz. Şu an içinde bulunduğumuz felaketten kurtulmak için 2 ay gece gündüz çalışacağız. Belediyelerin borçlarına bakıyoruz bir de yaptıkları yatırımlara bakıyoruz karşımıza felaket bir tablo çıkıyor. İnşallah milli görüş belediyeciliğinde hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işimiz olmayacak’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mehmet Kaya Adaylığını Açıkladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.