Halil Varyemez’e Teşekkür Plaketi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Emekliler Sendikası Yenişehir Şubesinin ilk Genel Kurulu geçen hafta yapıldı. Bursa Şube Başkanı Günay Onayman, burada yaptığı konuşmada Sendikanın Yenişehir’de geçmiş 12 yıllık sürecinde önemli katkıları olan Halil Varyemez’e teşekkür etti ve plaket verdi.

Konuşmasında; Halil Varyemez’den “Sendikamızın Yenişehir'de yaptığı örgütlenme girişimi sırasında üye olup, bu üyeliğini o günlerden bu güne hiç bir ihmal veya yılgınlık göstermeden sürdüren ve bugünlere gelmesinde çok önemli katkı ve paya sahip” diye söz eden Onayman, genel kurul sonrasında Tüm Emekliler Sendikası Bursa Şube Yönetimi Adına, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Halil Varyemez, Sendikamızın Yenişehir örgütlenmesinde başlangıçtan bu güne gösterdiğiniz özverili ve kararlı gayretiniz sendikamızın buradaki varlığında çok önemli paya sahiptir.

Bu amaçla sürdürdüğünüz çaba ve uğraşınızı takdirle karşılıyor, sendikamız adına sizlere teşekkür ediyoruz.

Halil Varyemez arkadaşımız bizler için ayrıca kişilik olarak ta çok değerli vasıflara sahip, çok önemli kişiliktir.

Sendikamızın Yenişehir’de geçmiş 12 yıllık sürecine baktığımızda, üyelik olarak örgütlenmiş çok az kişiler arasında bu güne kadar üyeliğini ısrarla ve kararlılıkla sürdüren ve Sendikamızın her safhasında destekleyen birkaç kişinin başında yer aldığı kayıtlarımız içinde de görülmekte, hatta hiçbir süreçte yalpalamadan dik duruşunu ortaya koymuş ender arkadaşlarımızdan biridir.

Ekonomik koşullarının tüm yetersizliği ve zaman, zaman yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen Sendikamız üyelik görevlerini aksatmamış ve tüm özverisiyle yerine getirmiştir.

Ayni paralelde bir diğer üyemiz Sami Çelik ile birlikte sahiplendikleri sendikamız örgütlülüğü ve de varlığına sundukları ilişki ve mücadele gayretleriyle son 1,5 yıldan beri yeni örgütlenme girişimlerimize öncülük etmişler ve önerdikleri bu yeni üye arkadaşlarımızla bu günün başarılı üye örgütlenmesi gerçekleştirilmiş ve artık Yenişehir de Tüm Emekliler Sendikamızın temelleri sağlıklı biçimde gelişmesini sürdürecek biçimde atılmıştır. Kendilerine müteşekkiriz,

Halil Varyemez: Çok Duygulandım

Tüm Emekliler Sendikası Yenişehir Şubesinin ilk Genel Kurulunda, Bursa Şube Başkanı Günay Onayman tarafından teşekkür edilerek plaket verilen Halil Varyemez, plaketiyle birlikte ziyaret ettiği gazetemizde Hüseyin Şentürk ile görüştü.

“Genel kurulun yapıldığı gün işim vardı ve gidip gidemeyeceğim belirsizdi. Başkan Günay Onayman aradı ve mutlaka katılmamı istedi. Ancak plaket ve teşekkür beklemiyordum. Çok duygulandım.” Diyen ve 12 yıl önce başladıkları örgütlenme mücadelesinin büyümesi ve temsilcilikten şubeye dönüşmesinin çok sevindirici olduğunu anlatan Varyemez, katkı vermiş olmaktan çorbada tuzunun olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Varyemez, konuşmasında Bursa Şube Başkanı Günay Onayman için de “ emeğin değerini bilen, çok zarif bir insan. Tam bir beyefendi. Bu duygularla ben de kendisine, hakkımdaki olumlu düşünceleri için teşekkür ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Halil Varyemez’e Teşekkür Plaketi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.