Büyükşehir’den Türkü Gecesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğüne bağlı Türk Halk Müziği ses ve saz sanatçıların Yenişehir’de verdiği konserde ilçe halkı türküye doydu.

   Yenişehir Belediyesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Sitesinde düzenlenen ‘Hikayeler ve Türküler’ programında ses sanatçıları Emel Örgün Kurt, Nuri Avcıoğlu, Cemile Kara ve Bahtiyar Özdemir, seslendirdikleri bir birinden güzel türkülerle dinleyenleri hem hüzünlendirdiler hem de eğlendirdiler.

   Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye başkan vekili Süleyman Çelik’in de hazır bulunduğu Türkü şöleninden sonra konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğüne bağlı Türk Halk Müziği ses ve saz sanatçılarının ilk konserini Yenişehir’de yaptığını belirterek, ‘Katılan bütün müzisyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten bizlere güzel bir gece yaşattılar. Ellerine gönüllerine sağlık. Bu tür konserlerin devamını diliyorum. Yenişehir’de bu tür etkinliklere ağırlık vereceğiz’ dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye başkan vekili Süleyman Çelik, konser sonrası koro şefi Kemal Kamalı’ya çiçek takdim ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir’den Türkü Gecesi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.