Emniyet Müdürü Teşekkür için geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12161739_bursa_emnyyetyynden_mynyk_kalplere_teyekkur_9

Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Süleymanpaşa İlkokulu öğrenci, öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 Süleymanpaşa İlkokulumuz öğrencileri, ‘Minik ellerden gür bir sesle Polisimin yanındayım’ projesi kapsamında 81 ilin emniyet müdürlüklerine ‘Yılbaşı Tebrik’ kartları gönderdi. Tebrik kartları emniyet müdürlüklerine ulaşırken, emniyet müdürlüklerinden de Süleymanpaşa İlkokulu’na teşekkür mektupları gelmeye başladı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız,teşekkür mektubuyla yetinmedi ve geçen hafta  Süleymanpaşa İlkokulu öğrenci ve yöneticilerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

   Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın gerçekleştirdiği ziyarette, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili İrfan Karakuş, Şube Müdürü Muhammet Asil ve okul müdürleri hazır bulundu. Son olarak öğrencilere çeşitli hediyeler veren İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ve Kaymakam Suat Seyitoğlu, öğrencilerle hatıra fotoğrafı de çektirmeyi ihmal etmediler.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emniyet Müdürü Teşekkür için geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.