Ercan Özel 10 Önerge İle Başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediye Meclisi’nin İYİ partili üyesi Ercan Özel, geçen hafta katıldığı Meclis toplantısında verdiği 10 adet yazılı soru önergesi ile ilgili konuştu ve bunun Yenişehir Meclis tarihinde bir ilk olduğunu söyledi.

İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Ercan Özel, Afrin harekatına destek amacıyla meclis üyelerinin 1 yıllık harcırahlarının Mehmetçik Vakfına bağışlanmasını istedi.  Ercan’ın anlamlı teklifi Ak Parti ve MHP’li meclis üyelerinin oy birliği ile komisyona sevk edildi.

Özel, verdiği önergelerin, AKP ve MHP’li meclis üyelerinin oylarıyla komisyonlara havale edilmiş olmasından dolayı memnuniyetini ifade etti ve teşekkür etti.

 “ İyi Parti’nin, Yenişehir Belediye Meclis Üyesi olarak “İyi Bir Yenişehir” hedefi ile 05 Mart 2018 Pazartesi günü Yenişehir de yaşayan ve güzel şeyler hak eden halkımız adına ilk meclis toplantısına katıldım.” Diyen Özel, yapıcı bir muhalefet anlayışı içinde olacağını belirtti.

Yapıcı Bir Muhalefet Anlayışı İçinde Olacağım

Yenişehir Belediye Meclisimizin, ilçemizin yerel meclisi olduğu bilinci içinde, Ülkemizin genel sorunlarının Genel Merkez Yönetimleri tarafından tartışılması gerektiği inancı ve meclisimizin çalışmalarının daha verimli olması amacı ile gereksiz polemikler oluşturmadan, ilçe meclisi gündem çalışmalarımı sadece Yenişehir ilçemizi ilgilendiren konularda yapacağımı sizlere belirtmek istiyorum.

İYİ Parti Meclis Üyesi olarak katıldığım ilk meclis toplantısında Yenişehir’de yaşayan vatandaşlarımız ile yapmış olduğum görüşme, araştırma ve incelemeler sonrasında sorunlarına çözüm olabilmek maksadıyla toplamda 10 adet yazılı önerge vererek Yenişehir meclisinde görüşülmesine ve ilgili komisyonlara havale edilmesine vesile olduğum için ilçe halkımız adına mutluluk yaşadığımı da özellikle ifade etmek istiyorum.

Yenişehir Meclis Tarihinde Bir İlk

Ayrıca toplumun ve Yenişehir halkının yararları doğrultusunda verdiğim 10 adet önergenin, Yenişehir Belediye Meclis tarihinde, tek oturumda bir siyasi parti tarafından verilen en fazla yazılı önerge sayısı olduğunu da yetkililerden daha sonra öğrenmiş oldum. Vermiş olduğum önergelerin, ilgili komisyonlara havale edilmesi konusunda olumlu oy kullandıkları ve oy birliği ile geçmesine katkı koydukları için Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ercan Özel 10 Önerge İle Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.