Hibe edilen çöp kamyonları hizmete başladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Belediyesi araç filosuna kazandırılan yeni araçlar törenle hizmete başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermek üzere T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 13+1,5 m³ 2 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu ile kompost üretim makinesi, 12 Haziran 2020 Cuma günü Belediye Başkanı Davut Aydın, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin katılımıyla dualar eşliğinde kesilen kurbanlarla hizmete başladı.

Temizlik İşleri Şantiyesinde gerçekleştirilen törende konuşan Belediye Başkanı Davut AYDIN, şehrin çöp toplama ihtiyacını araç kiralama yöntemiyle karşıladıklarını, yüksek maliyetler nedeniyle Belediye bünyesine yeni araçlar kazandırmak için T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ve Türkiye Belediyeler Birliğine yaptığı girişimler sonucunda 2 adet 13+1,5 m³’lük sıkıştırmalı çöp kamyonu ile organik atıkları gübreye dönüştürmek üzere kullanılacak Kompost Üretim Makinesinin Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne hibe edildiğini ifade etti.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın,belediye bünyesine hibe çöp kamyonları kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederken yaptığı açıklamada; “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünde bünyesinde çevre temizlik hizmetlerimizi araç kiralama yönetimi ile gerçekleştiriyoruz. Her ay ödediğimiz maliyetleri düşürmek ve ilçemize en iyi hizmeti vermek için T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ve Türkiye Belediyeler Birliğinden birer adet olmak üzere toplam 2 adet 13+1,5 m³’lük sıkıştırmalı çöp kamyonu ve Kompost Üretim Makinesi hibe aldık. Amacımız kendi araç filomuzu tamamlayarak araç kiralama yöntemi yapmadan çöp toplama ve çevre temizliği hizmetini yürütmektir. Yenişehir hizmetin en iyisini hak ediyor. Üretken Belediyecilik anlayışımızla en düşük maliyetle en iyi ve akıllı yatırımları Yenişehir’imiz için gerçekleştiriyoruz. Gönlümüzdeki Yenişehir’i inşa ederken bize bu yolda desteklerini esirgemeyen başta T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat KURUM’a ve Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü’ne, Cumhur İttifakı Bursa Milletvekillerimize, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyesi Sayın Alinur AKTAŞ’a, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma ŞAHİN’e ve yöneticilerine Yenişehir halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hibe edilen çöp kamyonları hizmete başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.