Yenişehir Ülkü Ocakları Türkçülük Gecesi Düzenledi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ülkü Ocakları’nın yeni yönetimi ilk etkinliğinde göz doldurdu. Geçen hafta düzenledikleri  ‘Türkçülük’ gecesine Şehir merkezinden başlandı. Mehter eşliğinde şehir merkezinden konser alanına yürüyen kalabalık burada gerçekleştirilen konserde eğlenceli bir gece geçirdi.

Yürüyüşe ve Derviş EROĞLU Bulvarında gerçekleştirilen konsere MHP Yenişehir ilçe teşkilatının yanı sıra Yenişehir ve çevre ilçelerin ocak teşkilatları ve MHP Bursa Milletvekili adayları katıldı.

 

 

 

 

 

Konser öncesinde konuşan MHP ilçe başkanı Nihat DOĞAN, Bursa il ocak başkanı Fatih Rüştü SÜTÇÜ, Yenişehir Ülkü Ocakları başkanı İbrahim ERTOĞRAL günün anlam ve önemini anlattılar. Ocak başkanı ERTOĞRAL, konuşmasında Türklük bilinci üzerinde durdu.

Konuşmaların ardından Ocak başkan yardımcısı Furkan HATİPOĞLU okuduğu şiirlerle dikkatleri üzerine çekti. Ardından Yenişehir gençlerince kurulmuş olan grup Veliaht sahne aldı. Grup Veliaht’ın hemen hemen ilk olan bu sahne performansı oldukça başarılı idi.

Grup Veliaht’ın ardından Ünlü sanatçı Ali KINIK sahne aldı. Seyircilerin ağırlıklı olarak eşlikleriyle coşkulu bir şekilde gece sonlandırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yenişehir Ülkü Ocakları Türkçülük Gecesi Düzenledi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.