İYİ Parti’den CHP’ye Misilleme

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Meclisi 2019 Çalışma Döneminin 5. Toplantısının 1. Birleşimini, Belediye Başkanı Davut Aydın Başkanlığında,  geçen hafta gerçekleştirdi. Toplantıya, İYİ Parti’nin meclis üyeliklerinin tamamına kendi üyelerini yazdırmazı damga vurdu.

Bilindiği gibi Belediye Meclisi’nin Nisan ayında yaptığı toplantıda, ihtisas komisyonlarını belirlemiş ve CHP’li üyeler komisyonlarda yer almıştı. CHP’li üyelerin partilerine dönmesi ve meclis gruplarını kurmasıyla başlayan yeni süreçte İYİ Parti misilleme gibi bir kararla, CHP’li Meclis üyelerini komisyonlardan çıkardı.

Belediye Başkanı Davut Aydın’ın; Komisyonlarda değişiklik yapılmasının gerekmediğini, bu durumun kendileri açısından bir sorun teşkil etmediğini söylemesine rağmen, İYİ Parti Meclis sözcüsünün, İYİ parti il ve ilçe teşkilatının talimatları doğrultusunda, tüm komisyonlara kendilerinin üye vereceklerini söyledi.

2019 Çalışma Döneminin 5. Toplantısının 1. Birleşimine ait gündem maddeleri ve oylama sonucu değişen İhtisas Komisyonlarında CHP’li üyeler yer almadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti’den CHP’ye Misilleme
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.