Nihat Doğan: Zengin Ve Mutlu Bir Yenişehir İstiyoruz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Yenişehir Kurucu İlçe Başkanı Nihat Doğan, partinin Yenişehir’de kuruluş ve yapılanması noktasında aldığı görevi layıkıyla yapmak için büyük bir çaba içinde olduğunu söyledi ve “Yenişehir’imizin ekonomik, sosyal ve yöresel sorunlarını tespit edebilecek ve bunların çözümünde yardımcı olabilecek genç, aktif ve hatta siyaset yapmamış birçok hanımefendi ve beyefendiler ile bu yola çıkacağımızı öncelikle belirtmek istiyorum.” Dedi.

Mevcut hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Doğan, yaklaşık bir hafta içinde yönetim ekiplerini kurmuş olacaklarını söyledi.

Açıklama özetle şöyle:

Herkesin çok iyi bildiği gibi ülkemizde artık umudun, geleceğin, iyiliğin adı İYİ Parti olmuştur. Özellikle kadınlarımızın sahiplendiği bir demokrasi hareketine ev sahipliği yapmaktadır. Bu oluşumda çevresinde sevilen, sayılan, başarılı, cesur, hoşgörülü, fikirlerini özgürce ifade edebilen arkadaşlarımız ile bir arada olacağız.

Yenişehir’imizde yaşayan halkımızın sorunlarını tespit edeceğiz ve çözümü konusunda takipçisi olacağız. İyi olan iyi yapılmış şeylerin üzerine yapılamamış işleri yapmaya geliyoruz.

Bizlerin üslubu barışçı, hoşgörülü, her kesimi kucaklayıcı bir anlayış içinde olacaktır. Bizim için başarı Yenişehir’imizin sorunları için projeler üretmek ve çözümler bulmaktır.

Biz bu inanç, kararlılık, azim ve cesaretle yola çıkıyoruz. Yenişehir’imizi layık olduğu şekilde temsil edeceğimizden, hakkını koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İyi adalettir, iyi umuttur, iyi bilgidir, iyi zenginliktir, o da bizde var, Yenişehir de var. İyi medeniyet demektir. Ve şunu herkes bilmelidir ki Bu medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer. Bizler cesur insanlarız. İnanıyoruz ki Yenişehir daha İYİ’ye yönelecek.

Yeni kurulacak ve üzerinde çalışmalara başladığımız İYİ Parti Yenişehir İlçe Yönetim Kurulunun Yenişehir halkı tarafından sahipleneceğinden hiç şüphemiz yoktur. Şahsıma görev tevdi edilmesinin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden 100 ün üzerinde vatansever kardeşimiz yönetim kurulunda yer almak için başvurduğunu özellikle ifade etmek istiyorum. Gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Partimizin Yenişehir İlçe yönetimini oluştururken toplumun bütün kesimlerini kucaklayacak, şehrimizde karşılığı olan insanlarla yol yürümekten yanayız.

İlçemiz için umutlarımız var, hayallerimiz var, zengin bir Yenişehir istiyoruz, gücümüz var. Mutlu bir Yenişehir istiyoruz, buna da hakkımız var. Yeni bir siyasal hareketle Yenişehir kucaklaşması başlatıyoruz. Allah vatana, millete ve ilçemize hayırlı etsin. Umutlarımız ve hayallerimizin yanında gücümüz de var. Adil, güçlü bir Yenişehir istiyoruz.

Emin olun ki! Güçlü olanın haklı olduğu değil, haklı olanın güçlü olduğu bir YENİŞEHİR için mücadele etmeye söz veriyorum.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nihat Doğan: Zengin Ve Mutlu Bir Yenişehir İstiyoruz
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.