19 Mayıs’ta 8 Nisan Romanlar Günü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4

Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yenişehir Romanlar Derneği, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle 19 Mayıs günü saat Kulesi Meydanı’nda Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Programa, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Yenişehir Romanlar Derneği Başkanı Yıldırım Belikırıkoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan programda Belediye Başkanı Süleyman Çelik de bir konuşma yaptı.

Şehitlerimiz için gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programına katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında Çelik, vatandaşlarımızın 8 Nisan Dünya Romanlar Gününü tebrik etti. Şehitlerimizin olması sebebiyle, konser ya da eğlence programı düzenlemediklerini ifade ettiği konuşmasında Başkanımız, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı diledi.

Konuşmaların ardından Yenişehir Romanlar Derneği İlahi Grubu, Tasavvuf Müziğinden eserler seslendirdiler. İlahi dinletisinden sonra Bursa Ulucamii İmam Hatip ve Müezzinlerinden Tahsin Karanfil, İsmail As ve Abdullah Yiğit, Kuran-ı Kerim’den ayetler ve Mevlid-i Şerif okuyarak çeşitli kasideleri seslendirdiler. Şehitlerimiz ruhuna okunan duaların ardından programa katılan misafirlere pilav ikram edildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
19 Mayıs’ta 8 Nisan Romanlar Günü
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.