Başkan Çelik Gazetemizi Ziyaret Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” nedeniyle gazetemizi ziyaret etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Çelik’i gazetemiz sahibi Hüseyin Şentürk karşıladı. Çelik burada yaptığı konuşmada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde basın mensuplarıyla birlikte olmayı arzu ettiklerini söyledi ve “ Hem bölge halkı, hem ülke genelinde, vatandaşlarımızla bizim faaliyet alanımız arasında bir köprü vazifesi yapan değerli basın mensubu arkadaşlarımızın görevi çok önemlidir. Bizler de basın mensubu arkadaşlarımızın bu görevlerini yaparken ne kadar sıkıntı çektiklerini biliyoruz.” Dedi.

Çelik, gazetecilerin yanında olduklarını ve bu ilişkinin sadece 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde değil yılın her gününde sürdürmek istediklerini ifade etti.

Gerek ziyaretleri nedeniyle gerekse iyi dilekleri için teşekkür eden Hüseyin Şentürk ise gazetecilerin kamu adına görev yaptıklarını hatırlattı ve bu anlamda eleştirel yaklaşımların kişisel algılanmasının doğru bir yaklaşım olmadığını belirtti.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çelik Gazetemizi Ziyaret Etti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.