Orhan Erol da adaylığını açıkladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın yönetim kurulu ve oda meclisi seçimleri öncesi aday sayısı ikiye yükseldi. Yenişehir Galericiler Kooperatifi Başkanı Orhan Erol da adaylığını açıkladı. Basın toplantısı düzenleyen Erol kazanması durumunda yapacaklarını anlattı. Erol, "Şehrimiz için tüm imkânları seferber edip mevcut üyelerimizin faaliyet alanlarını daha da geliştirebilmek, e-ticaret sistemini işlerine entegre edebilmek, yeni yatırımcı gruplarını, yeni istihdam alanlarını, yeni yatırımları ilçemize çekebilmek için tüm yerel ve genel yönetimlerle de işbirliği yaparak meslek grupları özelinde projeler geliştireceğiz" dedi.

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun'un ardından Galericiler Kooperatifi Başkanı Orhan Erol da seçimlerde aday olduğunu açıkladı. Erol yaptığı basın toplantısında şunları kaydetti:

Yenişehir’imizin ticaretine, Yenişehir’imizin ekonomisine, Yenişehir’imizin esnafına, halkımızın derdine, odadan değil; Allah izin verirse; hep beraber derdiyle dertlenmeye, iyi olanı daha iyi yapmaya, farklı bir yönetim anlayışıyla; genç, dinamik, girişimci, alanlarında deneyimli ekibimle, Ticaret Odamızın sadece belge vermekten ibaret olmadığını, Ticaret Odamızın taze bir kanla asıl gücünün nasıl ortaya çıkartılacağını göstermek için bu yarışta biz de varız.

Allah izin verir, bu iş bize nasip olursa ilçemizin tüm dinamikleriyle, Ticaret Borsası, Esnaflar Odası, Ziraat Odası, Kalkınma Kooperatifleri ve adını sayamadığım tüm sivil toplum kuruluşlarıyla istişareler ederek şehrimiz için tüm imkanları seferber edip, mevcut üyelerimizin faaliyet alanlarını daha da geliştirebilmek, e-ticaret sistemini işlerine entegre edebilmek, yeni yatırımcı gruplarını, yeni istihdam alanlarını, yeni yatırımları ilçemize çekebilmek adına tüm yerel ve genel yönetim idareleriyle de işbirliği yaparak meslek grupları özelinde projeler yürütüp ilçemiz adına tüm imkanları seferber edeceğiz.

İlçemiz sorunlarına, ihtiyaçlarına sınırlarımız özelinden değil Türkiye perspektifinden geniş bir açıyla çözebilmek adına ekibimle birlikte ömür taşımızı değerli üyelerimiz için aşındırmaya, emir erleri olmaya hazırız. Taze kanız, dinamiğiz,  söz veriyoruz hep birlikte çalışacağız!"

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Orhan Erol da adaylığını açıkladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.